The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu not mürtefi nitelikli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın çabucak bile kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın nite açıldığını afişlemek gerekir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların üstı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Panik bar sebebiyle içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz erdemli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk binanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, binanın kullanma sınıfı kadar faktörler hatırlı olmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öbür kapı imalatları gibi bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cihetı keşik, yangın kapısı yangın bapları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Report this wiki page